Free online chess!Gabriel Andrei

Creează-ți o insignă

miercuri, 4 august 2010

Primele contraziceri

            Te salut primul, al doilea şi poate al treilea cititor.Nu m-am gândit serios niciodată să-mi fac vreun blog, totuşi am făcut-o.Considerat în trend, ar însemna că aş fi trendy, ceea ce nu-s, motivul a fost simplu : un fel de jurnal pe care, paradoxal, să-l poată accesa toţi, un fel de voyeurism cu acordul ambelor părţi.
            Ce o să scriu? E o întrebare pe care mi-o pun de parcă aş avea o normă stabilită, mai curând "ce o să scrie?" ar fi ecoul pe care ego-ul meu îl caută deja cu lanterna.Şi totuşi practic, ce ai urmări cu un blog?, sunt multe aşteptări, cum ar fi :  un fan-club bine stabilit, el/ea să-ţi citească postările, aprecieri care să te facă să plictiseşti oglinda, şi desigur unii, ar dori să devină dictatori.Eu scriu mai mult sau mai puţin pentru ce-am menţionat, presupun doar că mi-aş face ordine în contraziceri expulzându-le pe foaia virtuală pentru a preveni în modu` ăsta implozia din cutia reală a.k.a. Fabrica-de-Contraziceri, asta ar însemna că am o presimţire că implozia va avea loc curând iar asta ar fi soluţia.
         Se pare că e fun să generezi mai întâi rezolvarea, apoi problema...

Voi reveni cu : schiţe de povestiri, versuri, şi simple păreri.
          
            
            

2 comentarii:

  1. Vorbeşti de povestiri, versuri şi păreri... Eu te-aş invita la Corespunderi, nu ştiu dacă ai aflat încă de el. E un cenaclu literar din cadrul Facultăţii de Litere, coordonat de domnul profesor Enică. Dacă te interesează, dă un semn pe y!m: sceptica_a.

    RăspundețiȘtergere

Contracontraziceri