Free online chess!Gabriel Andrei

Creează-ți o insignă

joi, 27 octombrie 2011

TOP 10 - 5inci! - VREI SAU NU?

5.) CUM SĂ AI MAI MULTĂ VOINŢĂ


      Ai destulă voinţă să-ţi termini treaba, sau ai ajuns pradă tentaţiilor, distragerilor şi letargiei pe drumul scopurilor tale? Dacă eşti în categoria a doua, nu eşti singurul.Dar cel mai important poţi face ceva în legătură cu asta.Cercetări noi ale lui Mark Mauraven arată capacitatea noastră de autocontrol cu un muşchi care poate fi întărit prin exerciţiu regulat.

  Ai o adicţie faţă de dulciuri? Încearcă să renunţi la bomboane, chiar dacă a slăbi şi a te preveni de carii nu sunt scopurile tale.Nu-ţi place să te oboseşti fizic? Cumpără-ţi un mâner, din-acela pe care-l folosesc culturiştii pentru antrenarea strângerii de mână (prizei), chiar dacă tu vrei doar să-ţi plăteşti facturile la timp.Astfel într-un studiu s-a arătat că după două săptămâni de abstinenţă de la dulciuri şi "strângeri de mână", Muraven au aflat că participanţii şi-au îmbunătăţit considerabil performanţa la o sarcină grea ce necesita concentrare şi mult autocontrol.

     Doar prin a-ţi lucra muşchiul voinţei regulat, participând la acţiuni ce necesită autocontrol (cum ar fi  să stai drept sau să-ţi faci patul zilnic) îţi poţi dezvolta puterea autocontrololul de care vei avea nevoie în abordarea scopurilor.
                                                                                Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Contracontraziceri